Om Oss

.

Chevelle -69 2018

Chevelle  SS 396 -69 1986

Vi på Wärnå Racing har lång erfarenhet av Amerikanska muskelbilar bilar, Dragracing och Motorsport.

Min första Amerikanska muskel bil 1983 blev en Chevelle SS -69 med matching nr´s. Renovering och motor trimningen var i  gång.  Under åren som gått har det blivit många motor byggen och renovering av både växellådor och bakaxlar. Mycket studerande i böcker och inköp av verktyg för varje nytt projekt. Med all test körning på både gata och racingbanor med stort intresse för att alltid hitta det där lilla extra i varje kombination. Har givit mycket kunskap och insikt om noggrannhet för att bygga hållbara och effekt fulla kombinationer.

Nu har rätt tid kommit för att göra detta på en mer professionell nivå och jag har tagit steget att starta en verksamhet som erbjuder tjänster som ni hittar på dessa sidor.

Vi familjen Wärnå har alla ett stort intresse för motor sport och Amerikanska bilar och är alla involverade i både skruvande och att vara med på event. Vår förhoppning är att kunna utveckla företaget till något större med kapacitet att kunna erbjuda fler tjänster så som bromsbänk och flödestestning av toppar och insug, Tiden får visa an var vi hamnar. Vi börjar i liten skala från hemma garaget men med ett kontakt nät av verkstäder för maskin bearbetning och tillverkare av Hi-performance delar. Detta gör att vi kan hålla kostnader nere för dig och utföra det viktiga i att välja rätt komponenter för din kombination. Lägga tid på blueprint monteringen med största noggrannhet. Vi hoppas att inom kort kunna vara i större lokaler och erbjuda fler tjänster.

Lite bilder på verkstan i dag.

Nya Verkstan

Med vänlig hälsning

Steven Wärnå

info@warnaracing.se

WR&S AB       Org nr. 559271-5311           Swish nr. 123-5403134                    Bank giro nr. 5323-2898

Hestra Jon Olofsgården 2                           517 92 Bollebygd                                Tel nr. 076-3436218