Våra Tjänster

Vad kan vi göra för dig !

MOTORER

Vi bygger din nya motor på beställning med de förutsättningar du ger oss och ser till att kombinationen blir optimal. Det är Kunskapen, Noggrannheten och Tålamodet som är det grundläggande för att bygga en motor som levererar den maximala effekten man har tänk sig. Vi gör ett grundligt arbete och tar reda på alla fakta om just ditt projekt och vilka förutsättningar som gäller för att ge det optimala resultatet. När vi har allt detta så väljer vi delar från välkända tillverkare och med stor noggrannhet kontrolleras allt och mäts upp för att överstämma med våra specifikationer. Vi kontroll mäter block med ultrasonic tester så att cylinder väggar och block håller måtten. Vilket ökar säkerheten att motorn tål den belastning  som den utsätts för.

Har du en befintlig motor i bilen eller kanske ett projekt som inte vill bli färdigt så tar vi oss an det också allt från standard renoveringar till att trimma på de komponenter du har.

Toppar Renovering och Portning

Renovering  av toppar med modern Mira fräs. Där vi kan optimera sätesvinklar efter dina behov allt från standard till extrem racing och livslängd.  Vi lägger alltid extra tid på att justera bort och fin justera övergångarna från insugs kanal till sätes vinklar och förbränningsrum. Vilket ökar flödet och effekten även på standard toppar.

Ventilsätes fräsning
Topplocks maskin och arbetsplats

Är du jakt efter mer effekt! Vi portar toppar och insug och levererar en matchande kamaxel för dig och din kombination.

COATING & PULVERLACKERING

Coating med Tech Line Coatings keramiska produkter på kolvar, ventiler, förbräningsrum, Insug, Förgasare, Lager mm. Samt vanlig pulverlackering av delar.

TUNING

Behöver du få motorn justerad går det orent och luktar bensin en service på förgasare och tändsystem kanske är lösningen.

FÖRGASARE

Förgasare. Vill du uppdatera din förgasare så att du kan justera lågfart och landsvägs körning till “EFI prestanda”. Få bättre bränsle förbrukning och mindre slitage på kolvringar och cylindrar. Visste du att slitaget på dessa ökar med 400% om du har ett AF värde på 13 i stället för 14.5.

TÄNDSYSTEM

Renovering och uppdatering av fördelare och justering av tändkurvor för bättre prestanda.

VÄXELLÅDOR

Renovering och uppgradering för effekter upp till 700 HK av  TH700R4  Automatlådor som är vår specialitet.  Renovering av andra automatlådor till mycket bra priser. Turbiner standard och race turbiner byggda i Sverige.

BAKAXLAR

Bakaxel renoveringar och montering av nya utväxlingar, Montering C-clips eliminerings kit.

Ja vi kan mycket så maila eller ring och fråga. Kan vi inte det du vill ha hjälp med så säger vi det.

Email info@warnaracing.se

Tel 076 34 36 218